Doppler Color | Gama larga de ecografe

Specialitati medicale

Ecografele Doppler color se adreseaza in multor specialitati medicale. De avantajele lor se bucura medici radiologi, ginecologi, cardiologi, internisti, gastroenterologi, urologi, pediatri, de familie, neurologi, endocrinologi, ortopezi, pneumologi, de medicina de urgenta etc.

Ergonomie

Aparatele sunt atat portabile cat si stationare.

Avantajele ecografelor Doppler color

O ecografie Doppler color masoara rapid si cu precizie fluxul sanguin. Astfel medicului obtine o imagine cu informatie in culori a ceea ce se intampla la nivelul tesuturilor. Aceasta imagine este esentiala pentru stabilirea unui tratament eficient si in cele din urma pentru vindecarea persoanei respective.

Ecografia Doppler color este mult folosita si in examinarea sarcinilor. Imaginile oferite de aceasta tehnologie ultramoderna pot oferi informatii pretioase pentru mama si medic. Imaginea scanata cu ajutorul unui ecograf performant le poate linisti pe viitoarele mamici care isi fac griji cu privire la sanatatea sarcinii si a fatului pe care il poarta.

Prin urmare, pentru orice spital si orice clinica un ecograf modern de calitate reprezinta un echipament esential.

Contactati-ne acum pentru a afla detalii suplimentare despre ecografele disponibile, despre oferte si informatii care va pot ajuta sa luati o decizie buna.

Filter