Ecografe portabile performante la cele mai bune preturi.

Va prezentam oferta noastră si detalii produs de ecografe portabile Mindray cu utilizare în multiple specialități medicale. Gama produselor pornește de la aparatele portabile alb-negru, pana la sisteme premium cu utilizare în cardiologie și radiologie.

Despre noi

Suntem Ultrasonic, firma specializata în ecografe de peste 15 ani care importa și distribuie ecografe de înaltă calitatem si sonde ecograf.
Avem acoperire națională de distribuție și service prin cele trei birouri deschise în București, Cluj și Galați.
Asigurăm suportul necesar pentru achiziționarea produselor care să se potrivească cel mai bine clientului nostru in cautarea unui ecograf Doppler. Suntem o echipă tânără de profesioniști ce își pun în slujba clienților toată experiența și pregătirea profesională de excepție, asigurând servicii complete și eficiente. Vrem să ajutăm la dezvoltarea serviciilor medicale asigurând aparatură performantă care să faciliteze și să îmbunătățească diagnosticul și tratamentele medicale.
Daca aveti nevoie de un ecograf Doppler color portabil Mindray, care sa lucreze cu sonda convexa, sonde liniara, sonde multifrecventa, ecograf tip laptop, sau un ecograf veterinar portabil aici gasiti cele mai bune oferte.

Aparatura medicala

De asemenea, în gama larga a ecografelor portabile albnegru si Doppler color pe care o promovam se regăsesc și alte aparate medicale de ultima generatie: osteodensitometre, ECG-uri, monitoare medicale, aspiratoare chirurgicale, lampi medicale, cantare medicale, monitoare pacienti, port ace, Dopplere fetale, lampi UV, dar și mobilier medical (canapele, scaune recoltare, lampi bactericide, paturi spital, mobilier pentru sali asteptare, paravane medicale, uniforme medicale, consumabile medicale chirurgie plastica, truse medicale etc.), tensiometre mecanice la preturi bune cu TVA inclus, Dopplere vasculare, produse de prim ajutor, echo blaster aparate auditive, aparatura veterinara, aparatura de laborator.

Ultrasonic, cu sediul în Bucuresti este un și furnizor important de echipamente de diagnosticare si alte aparate medicale.

Scopul nostru este simplu: să vă oferim cele mai inovatoare echipamente, astfel încât să vă puteți servi mai bine pacienții.

Timp de aproape 20 de ani, Ultrasonic a fost compania care a oferit catre clinici medicale aparate medicale performante adaptate nevoilor lor. Linia noastră de produse cuprinde cea mai mare selecție de ecografe portabile Doppler color si din categoria ecografelor portabile albnegru tip laptop. Oferim produse pentru o gamă largă de aplicații. Indiferent de cerințele dvs. specifice, Ultrasonic are soluția inovatoare de care aveți nevoie inclusiv pentru mobilier medical, cantare medicale.

Toate produsele noastre sunt dezvoltate având în vedere nevoile practicanților și susținute de o rețea de specialiști de service specializați.

Aici gasiti cea mai buna oferta cu TVA inclus pentru un ecograf Mindray cu sonda convexa, ecograf Doppler cu sonde liniara, aparate medicale pentru uz veterinaro ,

Sisteme pentru cabinete din clinici medicale

Cu ajutorul diagnosticului cu ultrasunete, o componentă din ce în ce mai integrată a multor practici din cabinete, produsele Mindray oferă o soluție care se va potrivi foarte bine în orice cabinet de examinare.

Puncte de ingrijire

Indiferent dacă nevoia este pentru ingrijirea la patul bolnavului sau pentru examinări in cabinet, Mindray oferă un portofoliu complet de platforme de ecografe portabile.

Sisteme portabile / mobile

Indiferent dacă efectuați diagnosticarea cu ultrasunete la patul pacientului sau transportând sistemul într-o locație îndepărtată, Mindray oferă o un ecograf portabil care vă va satisface nevoia de imagini detaliate si precise printr-un sistem mobil.

Asiguram o politică de confidențialitate conforma normelor europene.

Filter