Ecografe performante de la Ultrasonic | Preturi avantajoase

Imagini extraordinare. Sisteme specializate. Soluții inovatoare. Gama de ecografe performante Mindray este proiectata pentru tine, specialitatea ta, și pacienții tai. Ești dedicat pentru a oferi cea mai buna îngrijire pacientului. Ne angajăm să oferim tehnologii pentru a vă ajuta să exceleze în fiecare zi.

Despre noi

Ultrasonic, firma specializata în ecografe de peste 15 ani, importa și distribuie ecografe de înaltă calitate. Gama produselor noastre este formata din aparate portabile cu imagine de calitate pentru un diagnostic rapid și de încredere pana la ecografe premium pentru examinări ecografice avansate.

Reprezentam, exclusiv în Romania, renumita firma Mindray, specializata pe aparatura de calitate excelenta la cele mai bun preț.

Asiguram acoperire națională de distribuție și service prin cele trei birouri deschise în București, Cluj și Galați.

Asigurăm suportul necesar pentru achiziționarea produselor care să se potrivească cel mai bine clientului nostru. Suntem o echipă tânără de profesioniști ce își pun în slujba clienților toată experiența și pregătirea profesională de excepție, asigurând servicii complete și eficiente. Vrem să ajutăm la dezvoltarea serviciilor medicale asigurând aparatură performantă care să faciliteze și să îmbunătățească diagnosticul și tratamentele medicale.

Ne impunem pe piața medicală prin seriozitate, calitate, profesionalism și competență!

Nu ezitați să ne contactați!

Filter