Ecografe Doppler | Pret accesibil | Conditii avantajoase

In oferta Ultrasonic gasiti o gamă largă de ecografe  Doppler color moderne. Oricare ar fi cerințele dumneavoastră avem un ecograf Doppler la un pret accesibil care sa vi se potrivească.

Activitate

Reprezentam, exclusiv în Romania, firma Mindray, firma globala aflata pe primele locuri in lume in productia de ecografe Doppler.

Asiguram acoperire națională de distribuție și service pentru ecografe Doppler prin cele trei birouri deschise în București, Cluj și Galați.

Imagini extraordinare. Sisteme specializate de imagistica medicala. Soluții inovatoare. Fiecare ecograf Doppler color Mindray este proiectat cu tine, specialitatea ta, și pacienții tai în minte. Ești dedicat pentru a oferi cea mai buna examinare medicala pacientului. Ne angajăm să oferim aparate medicale, ecografe stationare, ecografe portabile pentru a vă ajuta să excelati în fiecare zi.

Asigurăm suportul necesar pentru achiziționarea produselor care să se potrivească cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Suntem o echipă tânără de profesioniști ce își pun în slujba clienților toată experiența și pregătirea profesională de excepție, asigurând servicii complete și eficiente. Vrem să ajutăm la dezvoltarea serviciilor medicale asigurând aparatură performantă Doppler color, spectral Doppler care să faciliteze și să îmbunătățească diagnosticul și tratamentele medicale.

Suntem o echipă dedicată și entuziasta care dorește sa va ajute la toate nevoile dumneavoastră pentru ecografe Doppler. Pe lângă aparate va oferim si o gama variata de sonde pentru orice aplicații ecografice. Scopul nostru este de a fi locul în care sa găsiți orice fel de ecograf Doppler aveți nevoie. Contactați-ne pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră specifice. Ultrasonic, imaginea ta este reputația noastră.

Filter