Ecograf pret accesibil | Garantie extinsa | Imagine performanta

Dorești un ecograf pret accesibil sau un ecograf Doppler color portabil? Intro.ro oferă o gama variata de ecografe stationare si ecografe Doppler color portabile și alb negru.

Imagini extraordinare. Sisteme specializate de imagistica medicala. Soluții inovatoare. Fiecare ecograf Doppler color Mindray este proiectat cu tine, specialitatea ta, și pacienții tai în minte. Ești dedicat pentru a oferi cea mai buna examinare medicala pacientului. Ne angajăm să oferim aparate medicale, ecografe stationare, ecografe portabile pentru a vă ajuta să excelati în fiecare zi.

Despre noi

Cu o experiență de peste 15 în importul și distribuția de ecografe si aparate medicale, firma noastră va ofera in promotie ecografe din fiecare categorie: stationare Doppler, ecografe portabile Doppler color si alb-egru de prim ajutor la cel mai competitiv ecograf pret de pe piață.

Prezentare

Suntem o echipă dedicată și entuziasta care dorește sa va ajute cu toate nevoile dumneavoastră pentru un Doppler stationar pret sau un ecograf doppler color portabil mindray de ultima generatie.

Pe lângă ecografele Doppler, va oferim si o gama variata de sonde ecograf pentru orice aplicație de imagistica medicala, accesorii si consumabile, produse de prim ajutor.

Scopul nostru este de a fi locul în care sa găsiți un ecograf Mindray cu modurile de lucru de care aveți nevoie.

Contactați-ne pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră specifice si ofertele speciale de care sa beneficiati inclusiv pentru orice tip de ecograf veterinar. Ultrasonic: reputația noastră este imaginea ta.

Reprezentam, exclusiv în Romania, firma Mindray, renumit producator de aparatura medicala de ultima generatie la cel mai bun preț.

Prin birourile noastre deschise în București, Cluj și Galați acoperim toată țara cu ușurință, ca livrări si service.

Dintre toate firmele care vand ecografe pentru cabinete medicale noi va oferim toate avantajele.

Gama larga de instrumente medicale, de la un ecograf albnegru portabil sau ecograf portabil digital la un Doppler stationar sau de la un Doppler color dedicat unui anumit domeniu – cum ar fi cardiologia, la un ecograf multidisciplinar utilizat in clinici cu mai multe specialitati medicale.

Aparatura medicala moderna pe care o comercializam aduce avantajele noilor tehnologii: precizia, rapiditatea si siguranta pentru orice examinare medicala.

Ecograf pret: preturile avantajoase pe care le includem in oferte speciale fac dintr-un ecograf Mindray un instrument medical cu o valoare importanta usor de achizitionat si utilizat.

Aditional specializarii noastre in ecografe si ecografe 4D, furnizam mute alte echipamente medicale, produse recomandate cum ar fi monitoare functii vitale, articole de mobilier medical.

Filter