Despre ultrasonografia Doppler color 4D

Despre ultrasonografia Doppler color 4D

În comparație cu vechea generație de dispozitive cu ultrasunete 2D, tehnologia 3D a adăugat o dimensiune a profunzimii, iar 4D o dimensiune a adâncimii și a timpului. Aparatele 3D și 4D cu ultrasunete devin din ce în ce mai populare în Europa de Est, în special în cardiologie și ecografie non-ob-gin.

Piața pentru ecografia 3D și 4D nu este însă încă saturată, în principal din cauza constrângerilor financiare. În alte regiuni, cum ar fi Scandinavia, motivul penetrării slabe pe piață a ultrasunetelor 3D / 4D este lipsa acceptării în rândul medicilor.

Cercetările arată că medicii din Scandinavia nu consideră că ultrasunetele 3D / 4D oferă o valoare clinică mai mare în timpul diagnosticării și, prin urmare, sunt destul de reticenti.

Convertoarele imaginilor din ecografele de generație mai veche au fost bazate pe hardware, care a fost integrat în ecograf.

Noua generație utilizează computere externe, care efectuează conversia de scanare. Acest lucru a dus la o creștere a puterii de calcul a ecografelor și a dus la îmbunătățiri majore ale calității.

Cititi mai multe pe: https://intro.ro/eticheta-produs/ecografe-4d/

Share this post

Lasă un răspuns