Ecografe 4D 5D performante | Sisteme specializate ob-gin.

Ecografe 4D: Fiecare ecograf Mindray este proiectat cu tine, specialitatea ta, și pacienții tai în minte. Ești dedicat pentru a oferi cea mai buna îngrijire pacientului. Ne angajăm să oferim tehnologii pentru a vă ajuta să exceleze în fiecare zi.

Despre noi

Ultrasonic, firma specializata în ecografe de peste 15 ani, importa și distribuie ecografe de înaltă calitate. Gama produselor noastre este formata din aparate portabile cu imagine de calitate pentru un diagnostic rapid și de încredere pana la ecografe premium pentru examinări ecografice avansate.

Reprezentam, exclusiv în Romania, renumita firma Mindray, specializata pe aparatura de calitate excelenta la cele mai bun preț.

Asiguram acoperire națională de distribuție și service prin cele trei birouri deschise în București, Cluj și Galați.

Despre ultrasonografia Doppler color 4D

În comparație cu vechea generație de dispozitive cu ultrasunete 2D, tehnologia 3D a adăugat o dimensiune a profunzimii, iar 4D o dimensiune a adâncimii și a timpului. Aparatele 3D și 4D cu ultrasunete devin din ce în ce mai populare în Europa de Est, în special în cardiologie și ecografie non-ob-gin cum ar fi medicina interna.

Piața pentru ecografia 3D și 4D nu este însă încă saturată, în principal din cauza constrângerilor financiare. În alte regiuni, cum ar fi Scandinavia, motivul penetrării slabe pe piață a ultrasunetelor 3D / 4D este lipsa acceptării în rândul medicilor. Cercetările arată că medicii din Scandinavia nu consideră că ultrasunetele 3D / 4D oferă o valoare clinică mai mare în timpul diagnosticării și, prin urmare, sunt destul de reticenti.
Convertoarele imaginilor din ecografele 4D de generație mai veche au fost bazate pe hardware, care a fost integrat în ecograf.
Noua generație utilizează computere externe, care efectuează conversia de scanare. Acest lucru a dus la o creștere a puterii de calcul a ecografelor și a dus la îmbunătățiri majore ale calității.

Caracteristicile ecografelor Doppler care au capabilitati bune 4D sunt avansate si aparatele ofera imagini performante atat in ecografiile 2D, extrem de util in morfologia fetală si ecografia fetala cat si cu Doppler color ceea ce sporeste mult calitatea examinarii.

Cresterea performantelor aparatelor, a timpului cat dureaza ecografia si usurinta in achizitionarea unui volum util a facut ca ecografe 4D sa fie folosite in calcularea volumelor dintr-o ecografie abdominala utila in chirurgie generala sau a volumului de lichid intra-toracic dintr-o examinare de medicina de urgenta.

Deasemeni anatomia vaselor de sange poate fi facuta cu multa usurinta folosind un ecograf digital 3D / 4D, folositor in anatomie patologică.

Filter