Sistem Mamografie Analogic

Descriere

Mamografie analoga eficienta
Este un sistem de mamografie analogic fiabil, care poate performa chiar si in cele mai exigente medii si ofera o valoare suplimentara investitiei. Sistemul compact si actualizabil poate creste odata cu cererea.

Mamografie planificata analogica

Alegere rentabila pentru screening si diagnosticare
Unitatea este o alegere excelenta pentru efectuarea examinarilor mamografice la san. Solutiile de inalta tehnologie si inteligente permit un flux de munca eficient in clinici mai mici si centre de screening , precum si garantii de performanta ridicata fara intreruperi. Mamografiile de diagnostic sunt de asemenea disponibile prin modernizarea unitatii cu o platforma de marire si un dispozitiv de biopsie stereotactica.

Alegerea eficienta din punct de vedere al costurilor

Performanta dovedita in mamografie analogica
Rotatia motorizata, izo-centrica a bratului C este o inovatie care este acum utilizata pe scara larga in domeniu. Rotatia usureaza volumul de lucru al radiografilor prin reducerea incordarii pe brate si gat. Functiile automate, cum ar fi controlul automat al expunerii si selectia automata a colimatorului asigura parametrii corecti pentru imagistica si ajuta la evitarea reluarilor suplimentare. Functiile de incredere asigura ca examenele sunt atat pentru pacient, cat si pentru utilizator.

Miscari planificate

Optiuni pentru pregatirea de diagnosticare
Platforma optionala de marire ofera factori de marire 1,6 si 1,8.
Optiuni planificate pentru pregatirea de diagnosticare
Optimizat pentru mamografie CR
Poate fi utilizat pentru mamografie digitala cu placi CR. Conexiunea de interfata disponibila optional este compatibila cu majoritatea sistemelor CR de pe piata.

Categorie: